Çağrı Metni
Sevgili meslektaşım,

Sizleri International Society for Research in Education and Science (ISRES) ve International Society for Academic Research in Science, Technology, and Education (ARSTE) tarafından düzenlenen International Conference on Advances in Technology, Education and Science (ICATES) davet etmekten mutluluk duyuyoruz. Konferans 02-05 Mayıs 2024 tarihlerinde Alanya'da The Lumos Deluxe Resort Hotel'de gerçekleştirilecektir.

Konferans yüz yüze ve sanal/online olarak gerçekleştirilecektir. Hakem değerlendirme sürecinden sonra, tüm İngilizce bildiriler ISBN'li bildiri kitabında yayınlanacaktır. ICATES, teknoloji, eğitim ve bilim alanlarında araştırmacılar, akademisyenler, endüstri liderleri ve öğrenciler arasında bilgi paylaşımını ve işbirliğini teşvik etmeyi amaçlamaktadır. Yenilikçi fikirlerin tartışılması, en son araştırmaların sunulması ve sektördeki en son gelişmelerin paylaşılması için disiplinler arası bir platform sağlar. Bu hibrit konferans teknoloji, eğitim ve bilim alanlarında gerçekleşecektir. Sanal sunumlar için Zoom platformu kullanılacaktır. ICATES, teknoloji, eğitim ve bilimin tüm disiplinleriyle ilgili öğretim üyeleri, lisansüstü öğrenciler, K-12 yöneticileri, öğretmenler, müdürler, eğitim ve bilimle ilgilenen herkes için düzenlenmektedir.  

Tüm katılımcılar için 2, 3 ve 4 Mayıs 2024 tarihlerinde üç gece boyunca kişi başı çift kişilik odada konaklama ücretsizdir. 

Sanal katılımcılara sunum sertifikaları verilecek ve bildirileri yüz yüze konferanslarımızda olduğu gibi program, özet ve bildiri kitaplarında yer alacaktır. Katılımcılar tüm konferans dokümanlarını (Program Kitabı, Özet Kitabı, Katılım Sertifikası ve Bildiri Kitabı) dijital olarak alacaklardır.

Hakem değerlendirme sürecinden sonra, seçilen bildiriler aşağıdaki dergilerde yayınlanacaktır: ICATES katılımcıları, ISRES Publishing tarafından her yıl yayınlanan "Current Academic Studies in Technology and Education" ve "Current Studies in Educational Disciplines" başlıklı kitaplara kitap bölümü gönderebilirler. Dergi ve kitap yayınları konferans katılımcıları için tamamen ücretsizdir. Araştırma makaleleri kitap bölümü olarak kabul edilmemektedir. Konferans katılımcıları bir kitap bölümü göndermek isterlerse, kendi alanlarındaki teorik bir konu hakkında yazmalıdırlar. Yıllık kitap yayınlandıktan sonra, indekslenmek üzere çeşitli veri tabanlarına (Scopus, web of science vb.) gönderilecektir.

Bu heyecan verici etkinlikte sizleri Alanya/Türkiye'de ağırlamayı dört gözle bekliyoruz.

Saygılarımla,
ICATES Organizasyon Komitesi

Announcements

The book of proceedings has been published!

Dear participants, The book of proceedings has been published. You can access it by logging in to your conference account. Thank you for your interest in ICATES 2024.

30.09.2024

View details »

Indexes

The academic initiatives supported by ARSTE Organization are indexed by some or all of the following sources.

Supported by
ARSTE
University of Bath
Gaziantep University
ISRES
Participating Countries